Kojicí polštář Matýsek, béžový puntík, blog olgsblog

Jsme velice rádi, že se naše výrobky líbí i v Německu. Přeložily jsme pro Vás zajímavý článek o kojícím polštáři Matýsek, který byl zveřejněn na blogu: olgsblog.de

Mé břicho roste každým dnem a tak se pomalu stává obtížnější se sehnout a také najít pohodlnou polohu  na spaní.

Vlastně spím nejradši na břiše, což teď ale bohužel nejde. Proto se v noci často převaluji z jedné strany na druhou, abych nějak usnula, protože mi břicho vadí pořád víc. Teď jsem konečně našla perfektní řešení pro mé namáhavé převalování, a sice kojící polštář od Kojicí polštář Matýse (v Německu Opadi).

Kojící polštář je skutečně velmi praktický. Nejen v období kojení, ale také už v těhotenství. Kojící polštář se výborně hodí právě na spaní k dosažení pohodlné polohy na spaní a k dobrému spánku. Díky PES dutému vláknu se polštář perfektně přizpůsobí tělu a člověk se může, jako na velké polštáři, pěkně přitulit (zabořit se do něj).
Máte na výběr z  mnoho rozdílných dezénů, takže si člověk může vyhledat vhodný dezén, který se hodí do Vašeho bytu nebo pokojíčku.

Kojící polštář byl vyroben pečlivou ruční prací od profesionálních švadlen v České Republice. Pozornost byla věnována vysoké kvalitě a příjemné látce, takže se dítě i matka cítí opravdu dobře. Také opticky působí decentní béžový odstín dobře a v kombinaci s puntíky je lehce hravý a přeci velmi moderní.

Ale jak dobře víme, s dítětem nezůstane látka dlouho krásně čistá. Protože malincí hodně zvrací, může se látka polštáře rychle ušpinit. Výborné na polštáři je to, že se potah polštáře dá snadno sundat a vyprat v pračce. Tak zůstane polštář stále čistý a hygienický

Je přiměřeně velký, takže se k němu můžete přitulit celým tělem, abyste našli správnou polohu na spaní. Ke kojení se může použít knoflík a poutko, aby se zafixovalo tělo, nebo ho jednoduše položit vedle sebe. Dítě se tak cítí dobře a matka si může odlehčit ruce, na kterých miminko leží. Puntíkovaný vzor je opravdu  krásný a je výtečné, že je povlak odnímatelný a pratelný. Skutečně krásný polštář, který u mě už teď najde využití.

Originál článku:

 

Zpět na reference Reference od blogerek | Zobrazit všechny reference